0732 318 757

0256 478 011

Implantologie Dentara

Ca toate ramurile medicinei, stomatologia a avansat spectaculos în ultima perioadă, prin descoperirea de noi tehnici și materiale. Una dintre tehnicile moderne de care putem beneficia este Implantologia.

Ce este implantologia?

Soluția permanentă pentru dinții pierduți

Implantologia este specialitatea chirurgicală a cărei menire este înlocuirea dinților lipsă sau afectați de carii, accidente sau de boală paradontală. Datorită progreselor tot mai rapide în practica medicală și în tehnica dentară, ne putem îmbunătăți radical atât sănătatea, cât și viața socială, prin îmbunătățirea sau chiar refacerea danturii noastre.Înlocuirea dinților pierduți nu este doar o problemă medicală sau de igienă ci și un mod de a ne recâștiga încrederea în noi și mai ales, de a ne elibera de complexe în relațiile cu cei din jur. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai prețuite proceduri stomatologice. Dacă ne naștem cu o dentiție provizorie, așa zișii dinți de lapte, ca după aceea să căpătăm dentiția definitivă, pe care rareori reușim să o păstrăm intactă, iată că implantologia ne mai oferă încă o șansă de a păstra un zâmbet veșnic tânăr.

Implantul dentar este un dispozitiv medical fabricat din materiale de inalta performanta: titan, zirconiu sau alte materiale compatibile cu organismul uman inserat  în osul mandibular sau maxilar care se integrează complet în structura osoasă proprie, înlocuind cu succes dintele lipsă, fără a afecta alți dinți. Deasupra acestei rădăcini se aplică un bont protetic, care face legătura cu dintele artificial (coroana dentară). 

Servicii Populare

Intrebari Frecvente

Ambele tratamente au același scop: înlocuirea unor dinți lipsă. Fiecare dintre ele are avantajele sale.
Primul avantaj al unui implant este faptul că montarea lui nu necesită intervenți asupra dinților vecini. În plus, oprește degradarea țesutului osos, care este o consecință a lipsei dinților. Implantul este și mult mai confortabil pentru pacient. De asemenea, implantul este superior, din punct de vedere estetic unei punți dentare.
În bine, evident. Datorită lor, vom avea din nou niște dinți funcționali și estetici, care se vor comporta și arăta ca cei naturali. Ne vom putea hrăni normal, vom putea râde și vorbi fără a ne mai simți complexați, iar calitatea vieții noastre va crește, fără îndoială.
După o scurtă perioadă de acomodare, forța și presiunea mușcăturii vor fi identice cu cele oferite de dinții naturali.

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

Orar