0732 318 757

0256 478 011

Estetica Dentara

Estetica dentară este o specialitate stomatologică dedicată înfrumusețării zâmbetului dumneavoastră. Cu toții ne dorim să arătăm mai bine, poate mai tineri decât suntem și cu siguranță, mai relaxați atunci când râdem de o glumă bună. Cu ajutorul medicului stomatolog puteți să zâmbiți din nou și astfel să vă schimbați viața socială. Estetica dentară vă oferă ocazia de a zâmbi din nou fără frică, de a participa la un interviu pentru o nouă slujbă sau, de ce nu, pentru a începe o nouă viață. Această procedură este dedicată celor care vor să redescopere plăcerea unui zâmbet perfect și a unei vieți sociale fără cusur.

Servicii Populare

Noi îți redam zâmbetul

Intrebari Frecvente

Ambele tratamente au același scop: înlocuirea unor dinți lipsă. Fiecare dintre ele are avantajele sale.
Primul avantaj al unui implant este faptul că montarea lui nu necesită intervenți asupra dinților vecini. În plus, oprește degradarea țesutului osos, care este o consecință a lipsei dinților. Implantul este și mult mai confortabil pentru pacient. De asemenea, implantul este superior, din punct de vedere estetic unei punți dentare.
În bine, evident. Datorită lor, vom avea din nou niște dinți funcționali și estetici, care se vor comportă și arăta că cei naturali. Ne vom putea hrăni normal, vom putea râde și vorbi fără a ne mai simți complexați, iar calitatea vieții noastre va crește, fără îndoială.
După o scurtă perioadă de acomodare, forța și presiunea mușcăturii vor fi identice cu cele oferite de dinții naturali.

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

Orar