0732 318 757

0256 478 011

Echipa TeamDentalClinic

Fă cunoștință
cu noi!

Echipa de managament

Echipa Team Dental Clinic este formată din oameni profesioniști, gata oricând să te ajute și să răspundă nevoilor tale dentare.

Totodată, suntem la fel ca și tine, oameni prietenoși, cu simțul umorului și cu propriile pasiuni.

Cunoaște echipa medicala

Echipa medicala este formata din medici specialiști care își desfășoară activitatea, fiecare pe domeniul sau de expertiză, de 12 -18 ani.
Directorul medical, domnul dr. Caia Vasile coordonează si dezvolta in permanentă relația interdisciplinara prin ședințe medicale periodice, participarea la cursuri, congrese, toate acestea pentru a oferi pacienților noștri servicii al căror standard este într-o permanenta evoluție.

Dr. Vasile Caia
Medic Dentist Generalist

Dr.Caia Vasile

MEDIC DENTIST GENERALIST


Dr. Caia a avut visul de a lucra în echipă alături de medici specialiști. De aceea, împreună cu soția lui Roxandra, au implementat acest concept în clinica pe care o dețin.Cei doi îşi petrec o mare parte din timpul liber împreuna,construind atat în viaţa personală cat şi în viaţa profesională. În timpul liber preferă ieşirile in natură,la munte,combinate de cele mai multe ori cu ciclismul sau schiatul.Totodată cel mai frecvent hobby al său îl reprezintă ping pong-ul. A absolvit facultatea de medicină dentară în 2007 (UMFT Victor Babeș) după care a început aprofundarea în implantologia orală şi estetica dentară.

Dr.Raluca Maracineanu Zibileanu

SPECIALIST CHIRURGIE ORALA SI MAXILO-FACIALA

Ca să se facă cineva chirurg trebuie să se fi născut chirurg. Și trebuie să se deosebească prin trei însușiri: să aibă ochi de vultur, inimă de leu și mâini de femeie.” Sfântul Ierarh Luca al Crimeei
Am crescut intr-o familie de medici generalisti care au studiat ani de zile pana au ajuns sa isi practice meseria. Astfel, cand am fost orientata spre o profesie mi s-a sugerat sa nu fac Medicina Generala ci Medicina Dentara, o specializare care dupa 6 ani de Facultate iti permite sa tratezi pacientii.
Paradoxul situatiei a facut ca inca de pe bancile Facultatii sa indragesc chirurgia, si sa ajung sa fac nu una, ci ambele facultati ( medicina generala si medicina dentara) ca sa imi urmez visul. Ca sa nu mai adaug si 2 rezidentiate : chirurgia oral si chirurgia maxilo-faciala.
Mi s-a spus ca sunt femeie, si ca pentru sexul frumos chirurgia nu este o optiune fezabila, dar nu am renuntat: am studiat mult, am invatat meserie de la cei mai buni si cel mai important, am muncit fara sa simt o zi ca muncesc!
Daca astazi ar fi sa o iau de la capat as urma acelasi drum fara sa stau sa ma gandesc; nu stiu daca m-am nascut chirurg, dar stiu cu siguranta ca aceasta este definitia pasiunii pentru o profesie! Si nu orice profesie, ci cea mai nobila dintre toate!

Dr. Raluca Zibileanu
Speciealist Chirurgie Orala
Si Maxilo-Faciala
Dr. Flavia Agache
Medic Specialist Ortodont

Dr.Flavia Agache

MEDIC SPECIALIST ORTODONT

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentara Victor Babes Timisoara in anul 2008 si am devenit medic specialist in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala dupa 3 ani de pregatire in cadrul acestei specializari.

Ortodontia are ca scop diagnosticarea si corectarea anomaliilor dento-maxilare, contribuind la obtinerea unui aspect dento-facial armonios. Conform statisticilor 90% din populatie prezinta diverse anomalii dento-maxilare. Vestea buna este ca tratamentele ortodontice pot fi acum recomandate pacientilor de orice varsta.

Satisfacția de a vedea fericirea pe chipul pacienților la finalul tratamentului ortodontic este incomparabilă, iar vizitele regulate pe parcursul anilor de tratament îmi oferă bucuria de a cunoaște și a crea o legătură cu oameni minunați.

Dr.Camil Ianes

MEDIC SPECIALIST ENDODONT

„Pentru cel care nu vrea să învețe, nu există profesor. Pentru cel care vrea să învețe, profesorul va apărea.”

Student fiind, am descoperit endodonția, o specialitate extrem de vitregită, la vremea respectivă, în România. Și cum nu de rareori se întâmplă, în viață, ne îndrăgostim, din senin, de ceea ce pare a fi alegerea nepotrivită.

Unii au noroc, se vindecă, scapă. Din nefericire, eu nu am găsit leac. Ba, din contră, m-am și însurat cu ea! Și continui să sufăr în continuare… din dragoste!

Deși, toată lumea, care mă cunoaște, când am luat hotarârea, în anul V de facultate, că voi practica numai endo, a crezut că am luat-o razna. Ba chiar mi s-a spus, las-o, că-i urâtă și săracă… Eu nu și nu! Pe ea o vreau și numai pe ea!!!

Ei, anii au trecut, ea a devenit din ce în ce mai frumoasă și parcă tot mai mulți se uită acum după ea…

Dr. Camil Ianes
Medic Specialist Endodont
Balan Bianca
Asistent Medical/Profilaxie

Balan Bianca

Asistent Medical/Profilaxie 

Un vis nu devine realitate prin magie; este nevoie de sudoare, determinare și muncă grea.”

Am știut mereu că m-am născut pentru a vindeca, pentru a face bine și pentru a face oamenii să zâmbească!
Am știut mereu că vreau să fac medicina!

Așa că, în anul 2017, am decis să las deoparte orice altă preocupare și să mă dedic în totalitate oamenilor!

Știam că dacă vreau progrese trebuie să mă apropii de domeniu medical cât mai mult.
Prin urmare, la vârsta de 20 de ani, renunțasem la postul de adj. șef raion pentru a putea să ma apropii de mediul medical/ spitalicesc.

Am început să trimit mesaje medicilor cunoscuți de-a lungul anilor pentru a-mi găsi un loc de muncă, am dat vorbă în stânga și în drepta, am căutat și așteptat..

În prezent, iubesc ceea ce fac; iar asta se vede, se aude, se simte!

Echipa de management

Roxandra Caia
MANAGER GENERAL
Cristina Cebuc
Asistent Manager
Larisa Olingheru
Front Desk Manager
Anita Bota
Front Desk Manager
Carmen Miulet
Customer Care Manager
Corina Jula
Customer Care

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

5 Motive pentru care să apelezi la Team Dental Clinic

Având specialist pentru fiecare ramură, îți putem oferi o gamă completă de servicii stomatologice de înaltă calitate.
Aparatura cu care lucrăm este modernă, iar acest lucru ne permite să oferim servicii de cea mai bună calitate.
Dispunem de 5 cabinete, laborator de tehnica dentara, o sterilizare, radiologie digitală, 2 săli de așteptare, o sală de curs și birouri de management.
Zilnic, ne desfășurăm activitatea într-o clinică modernă, alături de oameni profesioniști dar în același timp, prietenoși.

Orar