0732 318 757

0256 478 011

Despre noi

Povestea Team Dental Clinic pe scurt

Totul a plecat de la un vis frumos, in urma cu ….. ani, acela de a lucra în echipă, alături de profesioniști. Doctorul Vasile Caia, fondatorul clinicii și-a alăturat alți medici specializați fiecare pe domeniul lui. Astfel a luat naștere Team Dental Clinic.

În prezent suntem o echipă numeroasă, cu oameni bine pregătiți și pasionați de ceea ce fac, pe care îi poți cunoaște chiar aici pe site, la secțiunea “Echipă”!
Team Dental Clinic este condusă de doctorul Vasile Caia împreună cu soția sa, Roxandra Caia, managerul general al clinicii, care coordonează întreaga activitate manageriala si logistica.

La Team Dental Clinic, scopul nostru în fiecare zi, este să readucem zâmbetul pe buzele oamenilor! Suntem aici ca să te ajutăm să zâmbești în mod relaxat și cu încredere deplină.

Serviciile noastre

Mărturii ale clienților

csaba toth
csaba toth
2023-07-29
Echipa profesionista, servicii de cea mai inalta calitate! Recomand cu incredere ! 👌
Cristian Badescu
Cristian Badescu
2023-05-23
Great staff, best services!
Gabriela Anghel
Gabriela Anghel
2023-03-10
Când mergi la dentist,sentimentul este TEAMĂ, atunci când vorbim de implanturi sentimentul de teama se amplifica,însă, cu aceasta echipă, datorită lor,experienta mea,care părea anevoioasa,a fost una de succes,5 stele meritate din plin,felicitări tuturor și MULTUMESC !
alin rotaru
alin rotaru
2022-11-14
Personal super profesionist cu super oameni !!!
Sacosti Sacosti
Sacosti Sacosti
2022-11-08
Va multumesc inca o data pentru tot ce ati facut, sunteti o echipa megaprofesionala, calitate extraordinara, recomand din tot sufletul,
Lavinia Stan
Lavinia Stan
2022-11-08
Servicii exceptionale - echipamente ultramoderne si personal dedicat. Tratamente complete intr-o singura locatie. Totul la superlativ! Recomand cu incredere!

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

Orar