0732 318 757

0256 478 011

Fațete Ceramice Dentare

Ce sunt fațetele ceramice dentare?

Fațetele ceramice dentare sunt restaurări protetice foarte subțiri, cu grosimi de aproximativ jumătate de milimetru, care acoperă imperfecțiunile dinților naturali pe suprafața frontală a dinților.

Care este tehnica fațetării dentare?

Fațetele ceramice dentare sunt construite într-un laborator de tehnică dentară conform particularităților fiecărui dinte și intențiilor pacientului. Dinții care vor fi acoperiți de aceste fațete ceramice vor suporta o minimă pregătire, doar cât să se asigure aderența și pregătirea pentru lipirea lor cu adezivi special concepuți pentru această menire.

Ce calități au fațetele dentare?

Tehnica fațetării are numeroase calități, începând cu cele estetice, datorită porțelanului, care imită perfect dinții adevărați și terminând cu rezistența și biocompatibilitatea. În plus, fațetele ceramice își vor păstra culoarea originală neafectată, de-a lungul timpului.

Când sunt indicate fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt indicate pentru a acoperii imperfecțiunile – dinții sparți, pătați, crăpați, obturații (plombe) multiple sau chiar defecte de poziționare a lor și închiderea spațiilor inestetice.

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

Orar