0732 318 757

0256 478 011

Coroană Zirconiu Ceramică

Ce sunt coroanele zirconiu ceramice?

Coroanele zirconiu ceramice sunt deosebit de estetice, îndeplinind cele mai înalte cerinţe ale pacientului și ale medicului deoarece poate realiza o lucrare protetica fixă estetică, rezistentă şi fără suport metalic. Aceasta coroană oferă, datorită zirconiului, care este un fel de diamant sintetic, un plus de rezistență și o greutate scăzută.

Care sunt avantajele unei coroane zirconiu ceramice?

  • Dacă la coroanele clasice, pe suport metalic, apărea problema apariției unei dungi închise la culoare la nivelul gingiei, de când cu utilizarea coroanei ceramice pe suport de zirconiu, acest neajuns nu mai există.
  • Coroana ceramică pe zirconiu este translucidă, lumina trecând prin coroană întocmai ca prin dintele natural obţinând o estetică superioară.
  • Coroanele zirconiu ceramice sunt recomandate în cazul punţilor cu mai mulţi dinţi deoarece are rezistență la presiune mare (suportă forţe masticatorii mari)
  • Datorită tehnicii computerizate CAD-CAM, tăierea cristalului de zirconiu se face cu mare precizie, așa că detaliile vor fi perfecte iar calitatea estetică a lucrării va fi implecabilă.
  • Coroana zirconiu ceramică prezintă o biocompatibilitate maximă și nu prezintă reacţii alergice sau efecte nedorite, cum ar fi gustul metalic.

Let's connect

Misiunea noastră este să te facem să zâmbești.

Orar