Protetică Dentară

Ce reprezintă protetica dentară?

Protetica dentară este o specialitate stomatologică care se ocupă cu înlocuirea dințior lipsă cu dinți artificiali. Are o importanță foarte mare atât din punct de vedere morfologic cât și estetică. Refacerea danturii se face cu ajutorul tehnicilor avansate de protezare. Acestea refac dinții distruși sau extrași prin felurite soluții care vor rezolva atât problemele morfologice cât și cele de ordin estetic. Aceste proteze pot fi fixe (coroane și punți dentare) sau mobile (proteze scheletate, supraproteze și proteze acrilice). Prin protetica dentară se încearcă înlocuirea dinților pierduți, tociți sau distruși, pentru a păstra sănătatea maxilarelor și a mușchilor masticatori, care au fost afectate de lipsa dinților și, evident, asigurarea unui aspect îngrijit și curat al danturii, conform cu așteptările pacienților.

Tipuri de protezare

Fixă și Mobilă

Păstrarea sănătății

Maxilarelor și a mușchilor masticatori

Refacerea Dinților

Pierduți, Tociți sau Distruși

Refacerea aspectului

Îngrijit și curat al danturii

Reconstrucție corono-radiculară

45 €

Coroană intergral zirconiu

190 €

Coroană metalo-ceramică

120 - 150 €

Coroană integral ceramică (Emax) / Coroana zirconiu CAD CAM

240 €

Costuri adaptate nevoilor tale

Deoarece tratamentele dentare pot fi un lucru foarte complex, iar fiecare caz diferă de altul, este foarte dificil de făcut o aproximare a costurilor, înainte de cunoaşterea cazului. De aceea, primul pas consta in efectuarea unei radiografii panoramice, urmate de o examinare intra-orala. Cu ajutorul acestora se face un plan de tratament estimativ în care sunt incluse toate tratamentele, etapele și costurile .
Contactează-ne pentru a beneficia de un plan de tratament estimativ personalizat.


Prețurile diferă în funcție de modelele folosite.
Preturile exprimate in euro se vor calcula la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

Completează formularul de mai jos si te vom contacta în timpul orelor noastre de lucru. Dacă ai o urgență poți apela 0732 318 757.

OFERTĂ SPECIALĂ

O radiografie 3D pentru fiecare

In perioada 01 decembrie 2017 — 15 ianuarie 2018 Team Dental Clinc ofera posibilitatea efectuarii unei radiografi 3D (totală sau partială) in mod GRATUIT celor care au nevoie de o astfel de investigatie pe baza trimiterii de la medicul stomatolog.

Radiografiile gratuite se acorda in cadrul camapniei promotionale

O radiografie 3D pentru fiecare în limita disponibilitatilor de timp si in conditile prevazute in regulamentul de desfasurare al campaniei afisat la sediu si pe site-ul clinicii.

B-dul Constantin Brâncoveanu Nr. 105

300502 Timișoara, România

0256 478 011

Contactează-ne acum!

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sâmbătă: Urgențe

Email

office@teamdentalclinic.ro