MEDIC DENTIST GENERALIST

IMPLANTOLOGIE, ESTETICĂ DENTARĂ, CHIRURGIE ORALĂ, PARODONTOLOGIE

Dr. Caia a avut visul de a lucra în echipă alături de medici specialiști. De aceea, împreună cu soția lui Roxandra, au implementat acest concept în clinica pe care o dețin.Cei doi îşi petrec o mare parte din timpul liber împreuna,construind atat în viaţa personală cat şi în viaţa profesională. În timpul liber preferă ieşirile in natură,la munte,combinate de cele mai multe ori cu ciclismul sau schiatul.Totodată cel mai frecvent hobby al său îl reprezintă ping pong-ul. A absolvit facultatea de medicină dentară în 2007 (UMFT Victor Babeș) după care a început aprofundarea în implantologia orală şi estetica dentară.

Dr. Bratiloveanu este medic generalist, cu practică în endodonție, și absolvent al Facultății de Medicină Dentară "Victor Babeș".  Alături de Team Dental își exprimă pasiunea și dă dovadă de profesionalism în stomatologie.

Înainte de toate, este un soț devotat și un tată iubitor, familia fiind întotdeauna pe primul loc. Zâmbitor și hazliu, persoanele din jurul lui nu sunt niciodată triste!

Adept al expresiei "Mens sana in corpore sano",încearcă să practice cât mai multa mişcare. Preferă sporturile de echipă,cum ar fi fotbalul. Se relaxează ascultând muzica jazz.

Ceea ce îl defineşte pe domnul doctor este pasiunea pentru a călători şi a cunoaşte cât mai multe culturi şi obiceiuri.

Cristina este o fire sensibilă, care se implică foarte mult în ceea ce face.

A ales Team Dental Clinic deoarece aici sunt persoanele potrivite care se implică şi o sprijină în dezvoltarea ei personală. Învaţă meserie de la medici, şi este încrezătoare că într-o zi va deveni şi ea un medic de excepţie.

De la vârsta de 6 ani a jucat tenis, deoarece îşi dorea foarte mult să devină sportivă celebră. Este pasionată de filme și muzică, iar în materie de sport îi place să joace tenis de câmp și handbal, sporturi pe care le-a și practicat.

Prin entuziasmul și devotamentul ei, a reușit să cucerească încrederea și admirația întregii echipe.

Vine din Maramureș și este student la Facultatea de Medicină Dentară „Victor Babeș” din Timișoara.

A ales Team Dental Clinic pentru că el consideră că în spatele acestui nume stă o mână de oameni curajoși și profesioniști.

Este un om corect, muncitor și căruia îi place foarte mult să zâmbească. Printre hobby-urile lui se regăsesc desenul și acvaristica. Se regăsește foarte bine într-un vers de la VeritaSaga: "Nu lăsa timpul să treacă degeaba, că doar să-l lași să trecă, nu poți".

Una dintre melodiile care îi plac foarte mult este "VeritaSaga - Aceiași mereu".

B-dul Constantin Brâncoveanu Nr. 105

300502 Timișoara, România

0256 478 011

Contactează-ne acum!

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sâmbătă: Urgențe

Email

office@teamdentalclinic.ro