Prevenția NU mușcă!

Prevenția NU mușcă!

Preventia Nu musca!Canin sănătos, incisiv cariat, iar premolar lipsă. Acesta este unul dintre exemplele cu care se confruntă peste 80% dintre români. Frica de stomatolog, lipsa banilor, timpul mare de așteptare la cabinet, educația primită în familie sau problemele medicale te pun în situația de a fi „știrb.” De aici apar o mulțime de neplăceri, de la alimentele mestecate parțial, care, odată ajunse în stomac pot crea dureri și până la pierderea încrederii în sine, cauzată de o deformare a gurii, a vocii și a întregului aspect fizic.

Conform unui studiu pan-european, realizat în anul 2014, 80% dintre români au probleme dentare, iar 1 din 5 români nu s-a spălat niciodată pe dinți.

Majoritatea dintre români ajunge la medic atunci când dinții nu mai pot fi salvați. Lipsa dinților creează o mulțime de probleme. Există riscul atrofierii osului, crește gradul de apariție a cariilor, dinții vecini se înclină spre spațiul rămas, iar șansele de apariție a bolii parodontale este tot mai mare.

Cum îți păstrezi dantura sănătoasă?

Un simplu control la 6 luni te poate scăpa de problemele stomatologice. Absența controlului periodic crește riscul apariției unor boli de inimă, artrită reumatoidă, diabet, osteomielită sau boli ale stomacului.

Tu știi ce mai fac dinții tăi? Vino la control stomatologic periodic și află că PREVENȚIA nu mușcă!

Perioada desfășurării campaniei 1 august – 31 decembrie 2015.

Share:

B-dul Constantin Brâncoveanu Nr. 105

300502 Timișoara, România

0256 478 011

Contactează-ne acum!

Program

Luni - Vineri: 9:00 - 21:00
Sâmbătă: Urgențe

Email

office@teamdentalclinic.ro